Staňte se našimi fanoušky na:

Pravá nutela z jablek

Autor receptu: Lucie Dubská (113 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
27× přidáno do oblíbených

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kockaviky |23. listopadu 2013
zajímavé, vyzkouším Odpovědět
vilemina |15. listopadu 2013
Janatka: myslím, že ten pudink musí zavařením hodně zřídnout. Tuhle nastávku bych nedávala, spíš více odpařit, čokoládu s kakaem napůlit, tj. jako do švestkové čokolády. Odpovědět
lubela |16. řijna 2013
tak jsem ji dneska udělala, a chutná 1+ Odpovědět
MsGracia |13. řijna 2013
Určitě se hodí na nějaký zákusek třeba pod čokoládu. Odpovědět
lubela |13. řijna 2013
vyzkouším Odpovědět
janatka |7. řijna 2013
Zkoušela jsem ji,ale chuťově jsou více cítiti jablka myslím si ,že to není vůbec na škodu to neříkám,jen já ji nemám tak hustou.Soused si z toho dělal srandu a říkal přesnídávka moc dobrá.jak je to možné kde jsem udělal chybu??? Odpovědět
allys89 |28. srpna 2013
bomba!!!! Odpovědět
Hanina |20. srpna 2013
určitě vyzkouším Odpovědět
eliska.staubertova |15. srpna 2013
tak to je perfektni Odpovědět
Vlastik |15. srpna 2013
mnamka Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!