Staňte se našimi fanoušky na:

Povánoční pečenáče

Autor receptu: Hrabča (510 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Menší kapří řízky v trojobalu, zbylé od štědrovečerní večeře, proložíme ve sklenici cibulí nakrájenou na kolečka a podle chuti i pálivou papričkou. Zalijeme svařeným octem s vodou 1:1 a s kořením. Necháme nejméně do druhého dne proležet v chladničce.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

tepito |30. září 2013
ryby miluju Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!