Staňte se našimi fanoušky na:

Portugalský (bacalhau)

Autor receptu: Michael Komárek (206 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: Bezlepkové
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Tresku (1 kg) nakrájet na plátky, rajčata (8) oloupat a nakrájet na plátky, utřít česnek (3 stroužky), cibuli (1) nakrájet nadrobno, zvlášť předvařit rýži (asi dvě hrsti asi pět minut). Na třech lžících oleje prudce osmahnout lehce osolenou tresku, podusit asi pět minut a vyjmout. Na stejném tuku zpěnit cibuli, přidat rajčata a česnek, podusit, přidat předvařenou rýží a vrátit rybu. Dodusit ještě asi deset minut. S vrácením masa se pokrm dokoření.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!