Staňte se našimi fanoušky na:

Popara (osmahnutý chléb)

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Oschlou starší veku nebo chléb nalámeme na větší kusy a naskládáme do mísy. V hrnci svaříme 4 dl osolené vody. Vařící vodou zalijeme nalámaný chléb, po chvíli vodu scedíme, chléb trochu vymačkáme a vložíme na rozehřáté sádlo. Promícháme, aby se promastil ze všech stran, a pak jej vysypeme do ohřáté mísy, posypeme nasekaným česnekem a promícháme s kysanou smetanou a tvarohem. Podáváme se zeleninovým salátem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!