Staňte se našimi fanoušky na:

Pomazánka ze zbytku vepřového masa.

Autor receptu: ladislava.jankovska (121 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso, cibuli a všechnu sladkokyselou zeleninu a červenou papriku umeleme , osolíme, opepříme, přidáme hořčici a kečup, sójovku. Nakonec metlou vyšleháme se sádlem. Sádla méně, než je ostatní hmoty. Případně dosolíme, je-li třeba. Nechat ztuhnout a proležet v lednici.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!