Staňte se našimi fanoušky na:

Pomazánka z vařeného hovězího masa

Autor receptu: evahu (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(5 hlasů)
Ohodnotit recept
29× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Uvařené maso nakrájíme na menší kousky, dáme do mixéru (robotu), přidáme máslo, hořčici a rozmixujeme na hladkou kaši. Podle své chuti osolíme a opepříme. Mažeme na chleba nebo rohlíky, posypeme pórkem, cibulí nebo pažitkou. Dobrá je i s červenou paprikou - kapií. Kdo nemá mixér, může maso pomlít na mlýnku a vše spojit - rozmixovaná je jemnější.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

planeta |4. ledna 2013
vyzkouším, recept se mi líbí, já dělám podobnou z vepřového a také je moc dobrá Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!