Staňte se našimi fanoušky na:

Pomazánka z pohanky

Autor receptu: Uzzi1 (356 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Propláchnutou pohanku uvaříme v osoleném mléce na kaši a necháme vychladit. Vymícháme tvaroh s majonézou, přidáme rozetřený česnek, drobně pokrájenou cibuli, citronovou šťávu a smícháme s pohankovou kaší, opepříme, případně ještě dosolíme. Mažeme na celozrnné pečivo a zdobíme posekanou petrželkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

jitulka |1. června 2013
super Odpovědět
jana.remkova.7 |30. května 2013
To si hned ukládám!! Výborný nápad!! Odpovědět
alexandra.severova|14. ledna 2014
Pohanka by se neměla vařit, ztrácí své účinky. Stačí zalít vařící vodou v poměru 1 díl pohanky a 2 díly vody a nechat dostatečně dlouho nabobtnat Odpovědět
michelle4|30. května 2013
zajímavé Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!