Staňte se našimi fanoušky na:

Pomalu pečená kachna na kmíně

Autor receptu: slavuska (138 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kachnu omyjeme, a dle chuti osolíme a okmínujeme. vložime do pekáče s víkem, přikryjeme, a vložíme do trouby. Pečeme cca 6 hodin na 120 stupňů, není třeba podlévat. Takto dlouho pečená kachna je krásně měkoučká, jen se rozplývá.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

evahu |5. května 2013
dobrota Odpovědět
Uzzi1 |4. května 2013
máme moc rádi :) Odpovědět
Zůz |3. května 2013
zajímavé Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!