Staňte se našimi fanoušky na:

Polévka z vepřových žebírek

Autor receptu: Šuldeska (103 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vepřová žebírka omyjeme nasekáme na menší kousky, dáme do hrnce s vodou. Přidáme kořenovou zeleninu - mrkev, celer, petržel, čerstvý libeček a trochu vegety. Dále přidáme celé nové koření, pepř celý, bobkový list, cibuli i se slupkou (pro barvu polévky), osolíme a vaříme pokud nám žebírka nezměknou. Polévku scedíme, maso pokrájíme na kousky, zeleninu rozmačkáme vidličkou a zavaříme kapaní z vajíčka a mouky, nebo podle vlastní chuti možno dát nudle apod. Ozdobíme nasekanou petrželkou. Tato polévky je hutná a dobrá, vepřová žebírka jsou obalena masem, které dá polévce masovou chuť.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

petra.stefanova.7 |1. června 2013
recept vypadá zajímavě, ráda vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!