Staňte se našimi fanoušky na:

Polévka z václavek

Autor receptu: Radus (12 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na sádle uděláme světlou jíšku z mouky. Zalejeme vodou a přidáme na kostičky nakrájené brambory a očištěné a pokrájené václavky. Jde použít i zavařené. Osolíme, opepříme, okmínujeme a vaříme dostatečně dlouho, aby se václavky provařily. Podáváme s pečivem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

planeta |8. srpna 2013
díky za tip, zatím jsem dělala václavky pouze s flekama , jistě vyzkouším,1++ Odpovědět
roxana-zdena |23. července 2013
Děláme též, jako dršťkovou polévku, i z jiných hub, teď mi roste hlíva... výborné! Přidávám i papriku. Odpovědět
-1 |22. července 2013
dobrota Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!