Staňte se našimi fanoušky na:

Polévka z Normandie

Autor receptu: eviti (63 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
13× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Pórek s mrkví nakrájíme na jemné plátky a lehce osmahneme na rozpuštěném másle. Přidáme do horkého vývaru, povaříme. Dále přidáme na malé kousíčky nakrájené sezónní houby a zelené fazolky. Vaříme na mírném ohni cca 1 hodinu. Posledních pár minut varu přidáme ještě mléko na zjemnění polévky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kla4 |2. června 2013
zkusím Odpovědět
water |13. května 2013
zkusím :-) Odpovědět
lucie.l.farova |12. května 2013
vyzkousím Odpovědět
Vlasta78 |12. května 2013
to bude moc dobrá polévka Odpovědět
eviti |12. května 2013
foto je tematické - polévka je z této oblasti - typická francouzská polévka Odpovědět
A |12. května 2013
uvítala bych foto polévky Odpovědět
gwendy |12. května 2013
přidávám do oblíbených Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!