Staňte se našimi fanoušky na:

Polévka z králičích kostí a žeber

Autor receptu: miri3 (50 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(2 hlasy)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso umyjeme, dáme do hrnce a zalijeme částí vody. Přidáme očištěnou zeleninu, koření, osolíme a vaříme na mírném ohni, až je maso měkké. Během vaření doléváme podle potřeby vodu. Polévku ocedíme, zeleninu nastrouháme, maso obereme a dáme do polévky. Přidáme petrželku a necháme přejít varem. Těstoviny uvaříme ve slané vodě podle návodu na sáčku a vložíme do polévky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!