Staňte se našimi fanoušky na:

Polévka z jelit

Autor receptu: evahu (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(8 hlasů)
Ohodnotit recept
20× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do hrnce dáme vývar a uvedeme do varu. Přidáme vymačkaná jelita ze střev, prolisovaný česnek, podle chuti osolíme, opepříme, přidáme majoránku rozemnutou mezi prsty a krátce povaříme. Podáváme s chlebem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Victor |29. srpna 2014
1***,vývar od vaření jítrnic jelit Odpovědět
Georgina |12. prosince 2013
mooc dobrá Odpovědět
Georgina |12. prosince 2013
taky dělám Odpovědět
Marci1|1. února 2014
už bych si ji dala Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!