Staňte se našimi fanoušky na:

Polévka z čerstvých okurek

Autor receptu: Pavel Mašál (308 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Zeleninu, kosti a maso opereme, očistíme, zalijeme vodou a uvaříme na vývar. Okurky oloupeme, nakrouháme, přidáme trochu vody, uvaříme je, prolisujeme, promícháme s vývarem a polévku zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě, povaříme ji a osolíme. Těsně před podáváním utřeme žloutky s máslem, přidáme trochu vroucího vývaru, promícháme, nalijeme do zbylé polévky, přidáme sladkou smetanu a ihned podáváme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

david.kruml.1 |23. ledna 2013
zajímavé musím zkusit Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!