Staňte se našimi fanoušky na:

Polévka z bujónu

Autor receptu: Hrabča (510 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Cibuli nakrájíme nadrobno, slaninu a zeleninu na malé kostičky a společně osmažíme na Ramě. Hovězí bujón rozpustíme v 1 litru horké vody a přilijeme k zelenině se slaninou. Necháme 2-3 minuty provařit a pak přisypeme zavářkové nudle a přidáme i masové knedlíčky. Na mírném ohni vaříme asi 10 minut. Podáváme ozdobené čerstvou petrželkou nebo pórkem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piskotka |2. řijna 2013
dobré Odpovědět
tepito |30. září 2013
raději máslo než ramu Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!