Staňte se našimi fanoušky na:

Polévka kroupová s telecím a vepřovým masem

Autor receptu: Olina.olga (333 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Do oloupaných, na kostečky nakrájených bramborů vložíme na kostečky nakrájené telecí a vepřové maso. Potom rozehřejeme máslo v hrnci s dobře přiléhající pokličkou, nejlépe v hrnci parním, načež přidáme brambory s nakrájeným masem, oprané kroupy, na kostečky nakrájenou zeleninu, sůl, kmín, vodu a vše vaříme asi 1/2 hodiny. Polévka se necedí, ale je-li třeba, přidá se voda nebo polévka z kostí a několik kapek Maggiho koření.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Hrabča |24. května 2013
super Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!