Staňte se našimi fanoušky na:

Plumlovský řízek

Autor receptu: sonizna (502 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
18× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Vepřové maso naklepeme, osolíme a opepříme. 2) Připravíme si těstíčko - smícháme 2 vejce, mléko, mouku a sůl a vyšleháme tužší těstíčko, ve kterém obalíme maso. 3) Maso smažíme v pánvi na oleji dozlatova. 4) Mezitím si usmažíme i zbylá 4 vejce v lívanečníku - osolíme a opepříme je. 5) Na usmažené maso položíme vejce, posypeme dostatečným množstvím strouhaného sýra a zakápneme kečupem. 6) Podáváme s bramborem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |9. března 2016
super Odpovědět
piškot |18. září 2014
zkusím Odpovědět
piskotka |13. září 2014
zajímavý Odpovědět
Yvajs |13. září 2014
dobrůtka Odpovědět
mochomůrka |10. září 2014
vypadá dobře Odpovědět
Januse |22. srpna 2014
joj to bych si hned dala Odpovědět
objev |21. srpna 2014
Tak trochu kalorická bomba.... Odpovědět
sonizna |18. srpna 2014
Plumlovský řízek musí být z vepřového masa (kotlety či kýty), musí být posypán eidamem a zakápnutý kečupem. Odpovědět
sonizna |18. srpna 2014
Plumlovský řízek je pojmenován podle obce Plumlov, kde prý byl jako poprvé podáván. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!