Staňte se našimi fanoušky na:

Plněný hermelín na gril

Autor receptu: 3Katka3 (38 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
42× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vybalím hermelín a ustřihnu si podle něj alobal. Hermelín rozříznu. Nakrájím cibuli (dávám na jeden hermelín půl normální žluté cibule nebo cca 2 jarní cibulky), Pokořením trochu alobal na něj dám spodní část hermelínu, zase pokořením a na něj dám cibulku. Přiklopím a opět trochu pokořením a zabalím podle obrázku směrem nahoru, aby nevytekl. Dám na rozpálený gril a cca 15 minut griluji, podle toho kdy se začne alobal nafukovat. Poté vybalíme a můžeme podávat.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

pajunc |2. května 2013
je to dobrota, občas dávám místo cibule anglickou slaninu :-) Odpovědět
Zorushka |28. dubna 2013
dobrota :-) Odpovědět
J |28. dubna 2013
super Odpovědět
roxana-zdena |28. dubna 2013
Vypadá to moc dobře :-) Odpovědět
Uzzi1 |27. dubna 2013
hermelín na grilu je skvělý Odpovědět
Jana 9|25. března 2015
vyzkouším Odpovědět
johanna|24. března 2015
ukládám 1* Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!