Staňte se našimi fanoušky na:

Plnene sunkove cannelloni

Autor receptu: jana.kucerkova.1 (51 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
12× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Rajcata vyjmeme z nalevu a nakrajime na kosticky. Troubu predehrejeme na 190 stupnu. Olivovy olej rozehrejeme v kastrolku a rajcata na nem kratce orestujeme. Potom je zalijeme vinem, smetanou a stavou z rajcat, dukladne promichame a 2 minuty podusime. Smes osolime, opeprime a nechame castecne vychladnout. Mozzarellu slijeme od nalevu a nechame dobre okapat. Potom ji nakrajime na male kousky. Sunku nastrouhame na nudlicky na hrube strane struhadla, promichame s mozzarellou, bazalkou a petrzelkou. Ke smesi rozklepneme vejce a dobre rozmichame. Cannelloni naplnime sunkovou hmotou, poskladame je do maslem vymazane zapekaci misky, zalijeme rajcatovym besamelem, vlozime do trouby a zapekame priblizne 30 minut. Potom cannelloni posypeme syrem a jeste 5 minut nechame v troube zapeci.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Teris19 |7. července 2013
hezké Odpovědět
Lenny |16. června 2013
už mám na to chuť Odpovědět
jitulka |28. května 2013
mnam Odpovědět
david.kruml.1 |15. května 2013
paráááda nemá chybu Odpovědět
Katty148 |11. května 2013
mňam, přidávám k oblíbeným :)) Odpovědět
jebik|2. června 2013
zkusím Odpovědět
šupina73|24. května 2013
to mě láká,proto ukládám a přidávám do oblíbených Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!