Staňte se našimi fanoušky na:

Plněné celerové řapíky

Autor receptu: Ahasver (505 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Gorgonzolu rozpusťte při hodně nízké teplotě v rendlíku se silným dnem. Odtáhněte a přidejte mascarpone a tolik mléka, aby vznikla hustá krémovitá hmota. Přidejte česnek, olej, sůl a pepř. Míchejte dohladka, pak zakryjte a dejte do chladničky na hodinu chladit. Očistěte řapíky a odstraňte všechna tuhá vlákna. Nakrájejte na kousky asi 8 cm dlouhé. Řapíky naplňte sýrovou pomazánkou a posypte petrželkou i pažitkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!