Staňte se našimi fanoušky na:

Plněná a kaviárová vejce

Autor receptu: Maty (520 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Plněná vejce: 3 natvrdo uvařená vajíčka na špičkách mírně odkrojíme, příčně rozřízneme a vydlabeme žloutky. 50g másla utřeme do pěny, přidáme sůl, bílý pepř, 2 lžičky francouzské hořčice, trošku sardelové pasty a ochutíme bazalkou. Půlky vajec naplníme a ozdobíme olivou a petrželkou. Kaviárová vejce: Natvrdo vařená vejce podélně rozpůlíme, po obvodu nastříkáme věneček z majonézy a střed vyplníme kaviárem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Hana S |31. července 2014
supr Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!