Staňte se našimi fanoušky na:

Pljeskavica s hranolky

Autor receptu: Klaruska89 (50 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Mleté maso vložíme do misky. Přidáme petrželku spolu s nakrájenou cibulí, hořčici, prolisovaný česnek, sůl, pepř a podle chuti chilli koření. Vše velmi dobře promícháme. Z role alobalu odtrhneme 4 kousky a potřeme je olejem. Masovou směs rozdělíme na 4 části. Z každé vytvarujeme na jednom z archů alobalu silnější placku. Okraje alobalu u každé kapsy zabalíme, aby během pečení nevytékala šťáva z masa. Balíčky rozložíme na gril nebo grilovací pánev a z každé strany opečeme. Když se alobal nafoukne, masové kapsy vybalíme a maso pak ještě dopečeme bez alobalu, aby bylo maso křupavější. Navrch posypeme česnekem a jako přílohu uděláme hranolky. Pljeskavica lze také dělat se sýrem

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

slava |19. března 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!