Staňte se našimi fanoušky na:

Pivní guláš

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na osmaženou cibuli vložíme kostky masa, společně osmahneme, přidáme papriku, podlijeme vodou nebo vývarem a dusíme do měkká. Vydusíme na tuk, znovu podlijeme polovičním množstvím vody, dolijeme pivem a zahustíme chlebovými drobky. Tato úprava je trochu pracnější, protože drobky se rozvářejí pomalu, zato tím rychleji se přichycují ke dnu. Musíme tedy pilně míchat. Odměnou nám ovšem bude naprosto skvělá chuť a chvála strávníků, podpořená mnoha lahvemi piva ze sedmého schodu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kote19 |26. února 2013
vypadá dobře :) Odpovědět
jana.remkova.7 |6. ledna 2013
Dělávám guláš na černém pivu, je skvělý!!! Odpovědět
david.kruml.1 |16. prosince 2012
pivní guláš je skvělý Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!