Staňte se našimi fanoušky na:

Pivařův roštěnec

Autor receptu: Kolla3 (27 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Pánev hodně rozpálíme a steaky naložené do oleje rychle osmahneme. Solíme až na závěr, aby sůl nevytáhla z masa šťávu. Po vyjmutí z pánve uchováme v teple po dobu cca 5 minut, aby se šťáva v mase usadila. Uvolněnou šťávu z masa použijeme na přípravu pivní omáčky. Do pánve, ve které zůstaly vonné zbytky po pečení přidáme hrudku másla, lžíci kremžské hořčice, cibuli nakrájenou na kroužky a vše podlijeme pivem. Pivo provaříme s ostatními ingrediencemi a necháme zredukovat (odpařit) do doby, než nám vznikne chutná pivní šťáva. Chutná dobře s dipem s plísňového sýra: nastrouhejte kousek plísňového sýra, spojte ho s kysanou smetanou nebo jogurtem, okořeňte čerstvě mletým pepřem. Servírujte s opečeným bramborem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

laetti |18. června 2013
lákavé! Odpovědět
david.kruml.1 |18. června 2013
absolutně perfektní nemá to chybu Odpovědět
DAMI |27. ledna 2013
vyzkouším Odpovědět
sojka30 |13. ledna 2013
tak to určitě udělám Odpovědět
petr.helman.5|7. února 2013
Tak tohle musí být bašta a ne že ne Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!