Staňte se našimi fanoušky na:

Piškotový dezert se zakysanou smetanou a jahodami

Autor receptu: A (416 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Dětská strava
Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z 250 ml mléka,cukru a pudinkového prášku uvaříme klasickým způsobem hustý pudink a necháme jej vychladnout.V misce rozmícháme zakysané smetany,vanilkový a moučkový cukr a přidáme vychladlý pudink.Do vhodné vyšší nádoby rozložíme cukrářské piškoty,které zakapeme rumem.Na ně poklademe na plátky nakrájené jahody a potřeme krémem.Ozdobíme kakaem.Dezert necháme do druhého dne v ledničce vychladnout.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

macik |8. června 2013
zkusim Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!