Staňte se našimi fanoušky na:

Pikantní vepřový bůček

Autor receptu: planeta (120 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vepřový bůček upečeme v troubě, necháme ho vychladnout, pomažeme ho solí, drceným česnekem a červenou paprikou, dáme do dózy do ledničky cca 1 - 2 dny, Výborné k vínu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Konato |31. května 2014
Znám a chutná mi. Odpovědět
Šuldeska |25. května 2014
Už jsem to chutnala, je to pikantní. Odpovědět
planeta |28. června 2013
někdo bůček nejprve povaří, ale nám chutná pečený, stojí jistě za vyzkoušení Odpovědět
Arabela |26. května 2013
Je to mňamka, uložím a každopádně vyzkouším. Ivanko, díky. :-) Odpovědět
můra|25. května 2014
mám vyzkoušené-je to dobrota 1++ Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!