Staňte se našimi fanoušky na:

Pikantní roládka

Autor receptu: +Bábrle+ (1284 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
196× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Lučinu utřeme s taveným sýrem a máslem. Ochutíme hořčicí, promícháme a dáme do chladu ztuhnout. Eidam v mikrotenovém sáčku vložíme do vroucí vody a vaříme až se roztaví. Pak jej vyndáme ze sáčku na podložku (vál) a rozválíme na plát o síle asi 2mm. Na sýrovu placku rozetřeme vrstvu připravené pomazánky, překryjeme kolečky salámu, potřeme zbytkem pomazánky, posypeme hráškem, krájenou kapií, pevně svineme a zabalíme do alobalu. Dáme do chladničky ztuhnout alespoň na 4 hodiny, nejlépe však přes noc. Krájíme na plátky a podáváme s bagetou nebo jiným pečivem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Victor |30. řijna 2015
Supr čopr 1*** Odpovědět
Makitka |22. prosince 2014
super Odpovědět
Alpenrose |20. července 2014
***** Odpovědět
Rena.KI |17. července 2014
1*** Odpovědět
Rena.KI |17. července 2014
super Odpovědět
petrapo |12. července 2014
děláme podobně, je to dobrota! Odpovědět
mochomůrka |4. července 2014
Výborné Odpovědět
Martinka |29. května 2014
Skvělé! Odpovědět
Proxi |14. ledna 2014
Také dělám podobně :-) Odpovědět
+Bábrle+ |9. ledna 2014
Sýrové rolády mají tu výhodu, že se do nich dá v podstatě udělat jakákoliv náplň, podle vlastní chuti. Pokud dělám jen takovou tu "obyč", umíchám taveňák (středně měkký) s máslem a prolisovaným česnekem, jen pokladu salámem a okurkou. Je to za chvilku hotové a chutné. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!