Staňte se našimi fanoušky na:

Pikantní hovězí hranolky

Autor receptu: Jirinaja (45 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Naklepané hovězí maso pokrájíme přes vlákna na hranolky, opečeme v tlakovém hrnci na rozehřátém sádle, vmícháme papriku, podle chuti chilli, osolíme a podlijeme asi 1/4 l vody. Hrnec uzavřeme a dusíme až maso změkne, asi 25 min. K změklému masu přidáme kečup, rozetřený česnek, pokrájenou čerstvou papriku a cibuli. Ještě podusíme asi 10 min. Podáváme z rýží nebo s těstovinami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Victor |29. řijna 2013
1*** Odpovědět
Tea |3. března 2013
Zajímavý recept, rozhodně vyzkouším.:-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!