Staňte se našimi fanoušky na:

Pikantní hotdogy

Autor receptu: Hana S (503 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Zelí nastrouháme na proužky, mrkve na jemné nudličky. Zelí osolíme a důkladně promícháme, aby bylo křehčí, potom vmícháme mrkev, ocet a olej, salát pdle chuti přisolíme, opepříme a 30 minut necháme uležet. Omytou okurku nakrájíme na tenké plátky, které mírně osolíme a necháme uležet. Prolisovaný česnek smícháme s tvarohem, jogurtem a pažitkou, dip osolíme a dochutíme pepřem. Nožičky párků posypané trochou grilovacího koření a potřené olejem opečeme ze všech stran na grilu, na kterém pak ještě rozpečeme rohlíky. Rohlíky podélně nakrojíme, rozevřeme a každý naplníme asi 2 lžícemi salátu, přidáme nožičku párku, 1-2 lžíce tvarohového dipu a plátky okurky. Rada: :-)) Chceme-li si ušetřit práci s nádobím, budeme hotdogy dávat do papírového ubrousku, stejně jako u stánku.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Yvajs |13. září 2014
++++ Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!