Staňte se našimi fanoušky na:

Petrželkové pesto

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Nejdříve si rozdrtíme mandle v hmoždíři. 2) Poté přidáme všechny ostatní suroviny a zpracováváme je v hmoždíři. Snažíme se o téměř krémovitou konzistenci. Petrželkové pesto přidáváme k rybě, masu, do polévek, do těstovin atd.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |3. března 2016
super Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!