Staňte se našimi fanoušky na:

Perník s jahodama a ovocným pudinkovým rosolem

Autor receptu: Ivulinda(Ivka) (100 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Všechny suroviny kromě kompotu a pudinku zamícháme a nalijeme na plech s pečícím papírem. Okapané kompotované jahody pokrájíme na malé kousky a poklademe na povrch perníkového těsta / šťávu z kompotu dáme stranou/ a dáme péci do rozehřáté trouby na 180 stupňů cca 40 minut. Kontrolujeme špejlí. Mezitím uvaříme jahodový pudink /šťáva + 1 jahodový pudink/ a potřeme ho na vychladlý moučník. Posypeme oříšky nebo kokosem. Dáme vychladit a zdobíme šlehačkou apod. Můžeme použít v létě jakékoliv čerstvé ovoce, nyní používáme kompoty nebo zamražené ovoce.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Šuldeska |21. února 2013
Výborné!!! Odpovědět
iva.hlouskova |17. února 2013
dávám do oblíbených Odpovědět
JanaB |17. února 2013
Vyzkouším. Odpovědět
jana.remkova.7 |17. února 2013
Super moučník!!! Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!