Staňte se našimi fanoušky na:

Perníčky celozrnné bio

Autor receptu: Alpenrose (509 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Cukr smíchejte s medem a vejci, pak přidejte tuk, mouku s práškem a koření. Zadělejte hladké těsto a nechte hodinku odpočinout v chladu. Vykrájejte libovolné tvary a pečte ve vyhřáté troubě. Hned po upečení potřete rozšlehaným vejcem a ozdobte bílkovou polevou. Není třeba je nechávat uležet, jsou po upečení měkké.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!