Staňte se našimi fanoušky na:

Pěkně ostré špagety

Autor receptu: Pavel Mašál (308 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Troubu předehřejte na 180 °C a plech vyložte pečicím papírem. Ciabattu natrhejte nebo nakrájejte na malé kousky, nasypte je na plech a pokapejte 60 ml oleje, posypte tymiánem a dejte na pět až deset minut péct, aby krásně zezlátly. Špagety uvařte ve vroucí osolené vodě podle návodu na obalu, aby byly pevné na skus neboli al dente. Zbylých 40 ml oleje rozehřejte v pánvi s vyš­ším okrajem, přidejte cibuli a česnek a čtyři minuty opékejte, přidejte špetku chilli, rajče pokrájené na malé kousky, najemno nasekané ančovičky, omáčku i okapané olivy. Prohřejte a vmíchejte špagety, aby se omáčkou krásně obalily. Servírujte s opečenou ciabattou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

eliska.staubertova |6. srpna 2013
dobre Odpovědět
Lucinka |1. února 2013
Výborné :) Odpovědět
jana.remkova.7 |9. ledna 2013
Moc dobré!! Ty filety tam nemají chybu. Přidávám foto:-) Odpovědět
petr.helman.5|5. srpna 2013
Rád zkusím Odpovědět
Zdendula|2. srpna 2013
zajímavé-zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!