Staňte se našimi fanoušky na:

Pečený vepřový bok

Autor receptu: bak (51 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(13 hlasů)
Ohodnotit recept
118× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso bez kosti nakrájíme na plátky asi 1 - 1,5 cm hrubé. Osolíme, dáme do pekáče, okmínujeme a posypeme drobně nakrájenou cibulí, česnekem a podle chuti chilli vločkami. Přidáme sádlo, podlijeme trochou vody a přikryjeme poklicí. Dáme do předehřáté trouby na 180°C a pečeme doměkka a dočervena. Během pečení podléváme vodou, pokud se vypařila a maso přeléváme výpekem. Podáváme s bramborem nebo knedlíkem, dušeným zelím nebo s chlebem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |1. řijna 2014
jo jo 1*** Odpovědět
piskotka |1. září 2013
mnam Odpovědět
IVETULIATKO |30. srpna 2013
ham,ham to si dam Odpovědět
FOTOrecepty |26. srpna 2013
Super ;-) Odpovědět
i |24. srpna 2013
povedlo se Odpovědět
i |24. srpna 2013
dnes jsem dělala Odpovědět
lvodakova |22. srpna 2013
super, vyzkouším Odpovědět
i |20. srpna 2013
dobré Odpovědět
b* |18. srpna 2013
paráda Odpovědět
H-D |17. srpna 2013
uloženo Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!