Staňte se našimi fanoušky na:

Pečený králík s tymiánem

Autor receptu: Zebra (391 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Předehřejte troubu na 200 °C. Maso naporcujte, osolte a v pekáči zasypte cibulí. Pak připravte zálivku – všechny ingredience pořádně promíchejte vidličkou. Zalijte jí králíka, přikryjte pokličkou a nejdříve asi dvacet minut duste. Dopečte odkryté, na posledních pár minut přidejte snítky tymiánu. Podávejte s rýží. na zálivku: 3 lžíce másla, rozpuštěného 150 ml kečupu 150 ml vody 1 lžíce citronové šťávy 1 lžíce octa 1 lžíce worcesteru půl lžičky pepře půl lžičky chilli 2 stroužky česneku, prolisované

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!