Staňte se našimi fanoušky na:

Pečený králík od Barunky

Autor receptu: BarusatkoG (253 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Králíčí hřbet rozdělíme na čtyři části. Do vepřového boku uděláme nožem hlubší zářezy. Obojí osolíme a pokmínujeme. Dno pekáčku pokryjeme pokrájenou cibulí a česnekem. Navrch položíme všechno maso. Podlijeme vodou a pečeme při 200 stupních asi 90min. Během pečení maso často přeléváme výpekem, aby se nevysoušelo. Pečené maso podáváme přelité šťávou, se špenátem a bramborovým knedlíkem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!