Staňte se našimi fanoušky na:

Pečené müsli pro diabetiky

Autor receptu: Amazonka (5 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: Dětská strava
Vegetariánské
Veganské
Nízkokalorické
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Všechny suroviny smícháme a spojíme pomerančovou šťávou. Můžeme přidat i různé ovoce, semínka, ořechy, kokos, apod., ale nejlepší je tato směs. Velký plech vymažeme tukem, müsli důkladně rozprostřeme na plech, ale nestlačujeme. Směs má být ve výsledku sypká. Pečeme na 100 stupňů do zlatohněda, občas promícháme. Takto pečeme maximálně dvě hodiny.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!