Staňte se našimi fanoušky na:

Pečená šunka ze selátka

Autor receptu: Olina.olga (333 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Očištěnou šunku potřeme na 2 hodiny solí smíchanou s tlučeným koriandrem.Na pekáči rozpálíme tuk, položíme na něj maso, polijeme je tukem a pečeme ve středně vyhřáté troubě za stálého přelévání vypečenou šťávou a polévání vodou.Když je maso napůl měkké, vložíme do šťávy cibuli a opečeme dozlatova.Měkké maso nakrájíme na plátky a přeléváme vypečenou šťávou. K pečené šunce podáváme všechny druhy zelí, vařené brambory, bramborové nebo houskové knedlíky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!