Staňte se našimi fanoušky na:

Pečená kachna nadívaná sardelemi

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kacnu očistíme,drůbky vyndáme kromě jater a uvaříme spolu s nakrájenou zeleninou do měkka.Potom drůbky vyndáme,maso sejmeme a umeleme na strojku spolu se sardelovou pastou,kapary a strouhanankou a vejcem.Touto směsí vymažeme vnitřek kachny,vložíme do ní játra,kachnu zašijeme a dáme do pekáče na sádlo.Přiklopenou dusíme za občasného zalévání vývarem a červeným vínem.Pak odklopíme pekáč,přelijeme ji opět tukem a upečeme do zlatova.Upečenou kachnu rozkrájíme.Podáváme s brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |2. řijna 2014
mňam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!