Staňte se našimi fanoušky na:

Pečená husa na kmínu

Autor receptu: lulie (5 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Husu omyjeme, posolíme, pokmínujeme a necháme v lednici odležet do druhého dne. Druhý den vložíme husu do pekáče, podlejeme vodou a dáme péct na 180 stupňů. Husu neustále poléváme výpekem z pekáče. Po hodině a půl husu obrátíme a pokračujeme v pečení a polévání. Husu propichujeme tam, kde má nejvíc sádla, tj. u krku, křídel a nohou. Peče se zhruba 3 hodiny. Dobrou chuť!

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!