Staňte se našimi fanoušky na:

Patizon plněný mletým masem

Autor receptu: anasy (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Patizon si oloupeme, odřízneme všek a vnitřek vydlabeme lžící. Maso si promícháme s rohlíkem, který jsme si namočili v mléce, přidáme vejce, slaninu, nastrouhaný sýr, osolíme, opepříme a přidáme vegetu a petrželku. Tuto směs naplníme do patizonů a dáme do olejem vymazané zapékací mísy. Pečeme v předehřáté troubě cca 25mintu. Nakonec odkryjeme zapékací mísu a necháme opíct tak aby se nahoře vytvořila kůrka:)

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!