Staňte se našimi fanoušky na:

Paštikové a škvarkové pomazánky

Autor receptu: Rentiér1946 (547 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

PAŠTIKOVÁ 1 200 g játrové paštiky, 60 g másla, 1 tavený smetanový sýr (100 g), 2 lžíce hořčice a 2 stroužky utřeného česneku. PAŠTIKOVÁ 2 Játrová paštika, kečup, strouhaná cibule, hořčice, sladkokyselá okurka, sůl, pepř a majolka. PAŠTIKOVÁ 3 1 krabička paštiky, 50 g měkkého sýra, žloutek, 1 malá cibule nebo mladá cibulová nať (pažitka), sůl, pepř, hořčice. Umícháme sýr, přidáme paštiku a žloutek, dochutíme hořčicí a solí, mírně opepříme, přidáme jemně nakrájenou cibulku ŠKVARKOVÁ 1 250 g nepříliš vylisovaných škvarků, 2 natvrdo vařená vejce, kousek cibule, hořčice, sůl.Škvarky umeleme na masovém strojku, přidáme na drobné kostičky krájená vejce a drobně krájenou cibuli. Promícháme, ochutíme hořčicí a osolíme. ŠKVARKOVÁ 2 A/ - škvarky, plnotučná hořčice a cibulka nadrobno nasekaná. B/ - škvarky, skladkokyselé okurky, majoránka, trochu česneku a vajíčko natvrdo. ŠKVARKOVÁ 3 Škvarky, 1 cibule, majonéza, sůl, pepř. Škvarky rozmixujeme, přidáme nadrobno nakrájenou cibulku a rozmícháme s majonézou. Dochutíme solí a pepřem. (Pro snadnější rozmíchání je možno pomazánku naředit mlékem.) ŠKVARKOVÁ 4 Mleté škvarky, sádlo, cibule, sůl. Na trošce sádla orestujeme nadrobno nakrájenou cibulku, smícháme se škvarky, dochutíme solí.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

planeta |20. května 2013
opět ukládám Odpovědět
evahu |5. května 2013
škvarková u nás oblíbená Odpovědět
Anna1960 |28. dubna 2013
ukládám Odpovědět
pajunc |11. dubna 2013
bezva inspirace, díky, ukládám :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!