Staňte se našimi fanoušky na:

Paštička z husích a kuřecích jatýrek

Autor receptu: Annett (49 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1. Játra osmahneme na cibulce cca 20 minut. Pak je nakrájíme na kousky a dáme do mixéru, kde je pomeleme nebo nastrouháme na struhadle, ale to je pracnější. 2. Přendáme do misky, přilejeme vývar, kostku sádla, olivový olej, okořeníme, osolíme a cca 2 minuty provaříme. Pak vše rozmixujeme do hladka ponorným mixérem. 3. Necháme vychladnout v chladnu a servírujeme. DOBROU CHUŤ

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

milada.vavrosova|7. prosince 2014
bomba Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!