Staňte se našimi fanoušky na:

Parmentier s mletým masem

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Brambory oloupeme a uvaříme. Rozšťoucháme je s máslem a vyšleháme s horkým mlékem. 2) Šalotku nakrájíme najemno a orestujeme na olivovém oleji. 3) Přidáme mleté maso a opečeme. 4) Rajče oloupeme, nakrájíme na kostičky a přidáme k masu. 5) Osolíme, opepříme. Odstavíme. 6) Kokotky vymažeme máslem. Rozdělíme do nich masovou směs a na ni navršíme bramborovou kaši. 7) Zapečeme na 200 °C dozlatova.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |3. března 2016
super Odpovědět
objev |9. června 2015
Recept je na 4 porce, budeme tedy potřebovat 4 kokotky (malé zapékací mističky). Odpovědět
objev |9. června 2015
Podáváme se salátem nebo zavařenou červenou řepou. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!