Staňte se našimi fanoušky na:

Pařížská bomba

Autor receptu: kojaníček (50 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Svaříme 4 dcl vody a 100 g kakaa do zhoustnutí a necháme vychladnout. Mezitím z másla, moučkového cukru a celých vajec utřeme hladký krém. Nakonec oba krémy smícháme a přidáme 2 balíčky piškotů. Směs urovnáme do dortové formy, kterou jsme vymazali máslem a vysypali ořechy. Necháme ztuhnout v lednici, nejlépe přes noc.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Márč |10. června 2013
Skvělá bomba, ukládám...:-) Odpovědět
Jan |24. května 2013
podle popisu bomba vypadá zajímavě, každopádně vyzkouším. :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!