Staňte se našimi fanoušky na:

Panzanella

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Rajčata nakrájíme na malé kostičky, přidáme nasekanou bazalku. 2) Chleba opečeme (nasucho v pánvi nebo v troubě). Poté ho potřeme česnekem a nakrájíme na kostičky. 3) Smícháme 1 lžíci vinného octa a 5 lžic olivového oleje. Vyšleháme, přidáme sůl, pepř a špetku třtinového cukru. Mícháme, dokud se cukr nerozpustí. Touto zálivkou přelijeme rajčata. 4) Těsně před podáváním přidáme i nakrájený chléb a zamícháme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |3. března 2016
super Odpovědět
sonizna |7. řijna 2014
Vypadá dobře Odpovědět
objev |30. září 2014
Kdo má více barev rajčat bude mít krásnější salátek! Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!