Staňte se našimi fanoušky na:

Pangasius s čočkou

Autor receptu: FOTOrecepty (172 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Filety opláchněte a osušte. Cibuli oloupejte a nakrájejte nadrobno. Čočku propláchněte studenou vodou a nechte okapat. Nasypejte ji do kastrolu s vroucí vodou a uvařte tak, aby zůstala pevná, nesmí se rozvařit. Pak ji sceďte, propláchněte studenou vodou a nechte okapat. Filety potřete utřeným česnekem se solí, podle chuti opepřete a posypejte rozmarýnem. V kastrolu nechte rozehřát olej a osmahněte na něm nakrájenou cibuli. Přidejte pokrájená rajčátka, krátce je orestujte a přimíchejte čočku. Chvilku prohřívejte a můžete trochu přisolit. Filety po obou stranách posypejte hladkou moukou. V pánvi rozehřejte máslo a rybu opečte. Potom filety obraťte a pokapejte je šťávou z citronu. Na talíře rozdělte čočku, přidejte filety a vše pokapejte máslem z opékání.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

dusan.berousek|15. června 2013
Pěkný recept. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!