Staňte se našimi fanoušky na:

Pangas podle Zdenky

Autor receptu: zdenkai (59 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Filé z pangasiuse nakrájíme na větší proužky.. Pangasiuse smícháme s marinádou a necháme nejméně 2 hodiny marinovat. Papriku zbavíme semínek a nakrájíme na čtverečky, mrkev oškrábeme a nakrájíme na kolečka, řapíkatý celer nakrájíme na kousky. Na pánvi rozpálíme olej a vlijeme pangasiuse. Rychle orestujeme a přidáme zeleninu. Ochutíme kořením a dusíme doměkka. Podle potřeby mírně podlijeme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

jana.remkova.7 |4. dubna 2013
Mi taky pangas nevadí:-) Odpovědět
zdenkai |4. dubna 2013
také ho mám ráda Odpovědět
Jan |4. dubna 2013
Pangas je moc dobrý, hodně lidí si jej pochvaluje. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!