Staňte se našimi fanoušky na:

Ostré vepřové nudličky na zelí, řapíku a pivu

Autor receptu: Ivulinda(Ivka) (100 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso kuchyňsky upravíme a pokrájíme na nudličky nebo kostky. Omyté hlávkové zelí, kapustu a cibulku i s natí pokrájíme na malé kousky. Mrkev oloupeme a nahrubo nastrouháme, stonky řapíkatého celeru pokrájíme nebo nahrubo nastrouháme. Zeleninu smícháme s kousky vepřového masa a přidáme všechny uvedené ingredience a zalijeme pivem. Vše pečlivě a dobře promícháme a dáme přes noc do lednice. Druhý den naloženou masovou směs se zeleninou, vložíme do silně rozpáleného oleje na větší, hlubokou pánev a restujeme pěkně dozlatova. Podle chuti a potřeby přidáme ještě sojovou omáčku, nebo worcester, sůl, pepř, podlijeme trochou vývaru a restujeme doměkka. Kdo má rád více šťávy k rýži, tak pak podlije masovou směs větším množstvím vývaru. Podáváme s kari rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kymlal |28. prosince 2013
skvělá kombinace Odpovědět
jana.remkova.7 |20. března 2013
Ostré miluji!!!:-) Odpovědět
any20 |20. března 2013
zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!