Staňte se našimi fanoušky na:

Ostrá rajčatová omáčka (studená)

Autor receptu: PetaDomca (283 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1. Do mixéru vlijeme olej, přidáme kečup, podle chuti hořčici, česnek utřený se solí, nakrájenou feferonku, oloupaná rajčata, zakápneme trochou octa a najemno rozmixujeme. 2. Pak do omáčky zlehka vmícháme jogurt a necháme vychladit. Podávám k uzenému nebo pečenému masu, rybám a plodům moře.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!